maanantai 3. elokuuta 2020

Yliopistosta ammattikouluun

Hain reilu kuukausi sitten Helsingin Maalariammattikouluun, joka on maalaus-, lattianpäällystys-, restaurointi-, ja sisustusalan ammatillinen oppilaitos. Sain tänään tietää, että pääsen jo ENSI VIIKOLLA aloittamaan pintakäsittelyalan, tarkemmin sanottuna rakennusmaalauksen perusopinnot. Maalarin opinnot pitää sisällään korjaus-, ja uudisrakennusmaalauksen opinnot, sekä vapaasti valittavia opintoja oman mielenkiinnon mukaan. Itseäni kiinnostaa esimerkiksi rakenteiden korjaus, erikoismaalaus ja puupintojen käsittely.

Voitte vain kuvitella, miten innoissani olen alkavista opinnoista, ja ylipäätään tästä koko pintakäsittely alasta. Useamman kasvatus-, ja sosiaalitieteiden parissa vietetyn yliopistovuoden jälkeen uskaltaudun hyppäämään täysin uuteen maailmaan. Kaikki kiitos kuuluu koronakeväälle, joka sai minut pysähtymään ja keksimään itselleni mielekästä tekemistä kotona oleiluun. Ja niin vain kävi, että käsillä tekeminen, puutyöt ja maalaus veivät mukanaan.

Blogin sisältö tulee näillä näkymin laajenemaan autotallissa tehdyistä puutöistä kouluprojekteihin ja seinämaalauksiin. Niitä odotellessa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti